Bijes Ivice Kostelića: Legendarni skijaš 'poludio' i otvorio polemiku!

Najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić reagirao je putem Facebooka na zbivanja u austrijskom skijalištu Kitzbühelu. Njegov će komentar bez sumnje izazvati brojne polemike.

26.1.2015.
11:58
VOYO logo

Kostelić je proteklog vikenda osvojio 18. mjesto u slalomu, a četvrto u kombinaciji, dakle pozamašan broj bodova. Ono što ga je naljutilo je način na koji su postavljene utrke.

"Nakon ukidanja klasične kombinacije 2013. ovaj vikend svjedočili smo daljnjem sportskom obezvređivanju legendarnih utrka u Kitzbühelu: spust od 58 sekundi i dva slalomska laufa (kombinacijski i 2. vožnja specijalnog slaloma) u kojima nije ispao praktički nijedan natjecatelj, a takozvani superveleslalom nije imao baš nikakve veze sa svojim imenom i formatom, nego je bio samo opasniji spust u kojem je teško nastradao jedan natjecatelj. I dok se u kontradikciji nevjerojatnih razmjera raspisuju ankete kontra zahtjevnih slalomskih postava, nitko se ne obazire na degradiranje skijaškog sporta koje nam se svakoga dana sve više odvija pred očima", poručio je Kostelić, a njegov će post zasigurno izazvati brojne komentare u Svjetskom skijaškom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.facebook.com/IvicaKostelicOfficial/posts/801602063227036U ukupnom poretku Svjetskog skijaškog kupa Kostelić sada drži 35. mjesto s 55 osvojenih bodova i najbolje je rangirani Hrvat. Natko Zrnčić Dim je 58. sa 78 bodova, a Filip Zubčić je na 68. mjestu sa 61 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo